En blogg från SKL

SKL:s skolblogg

Alla elever ska lyckas. Alla skolor ska vara bra skolor.

Missa inte Richard Gerver!

Har ni lyssnat på Richard Gerver? Om inte, ta chansen på Skolans Ledarkonvent den 26-27 november i Stockholm. Själv kommer jag att bänka mig i god tid för att få en plats.

Gerver hjälper skolor och myndigheter världen över att förändra utbildningssystemen och har beskrivits som en av vår generations mest inspirerande ledare. Han har fått det prestigefyllda priset ”School Head Teacher of the Year Award” för sitt arbete med att förvandla en nedläggningshotad skola till att bli en av de mest innovativa i världen.

Gerver talar under titeln ”Leading into the unknown” – en rubrik som väcker min nyfikenhet! Vilka utmaningar och frågor kommer jag som skolledare att behöva förstå och hantera för att rusta barnen för framtiden?

Höjdpunkterna är många under Ledarkonventet och jag ser fram emot två dagar fyllda med inspiration, aktuella forskningsresultat och spännande möten! Temat för dagarna är hur forskning kan bli ett stöd i skolans utvecklingsarbete. Det är på alla sätt en angelägen fråga som vi på SKL prioriterar i vårt arbete för att förbättra elevernas resultat.

Det finns fortfarande möjlighet att anmäla sig till konventet! Klicka här om du är nyfiken på programmet och vill registrera din anmälan.

Jag hoppas att vi ses!

Be Sociable, Share!

    Inga kommentarer på “Missa inte Richard Gerver!”

    skl logotyp